לוטוס - LOTUS

מציג את כל 4 התוצאות

לוטוס Lotus ותרומתו לעור

פרחי הלוטוס היפהפיים שצפים על פני המים נחשבים לסמל בעל משמעות רבה ומגוונת בתרבויות ובדתות שונות. לפי הבודהיזם, הלוטוס הוא היופי, הטוהר וחיי הנצח ובמצרים הקדמונים נהגו לשתות חליטות לוטוס ולאפות אותם כלחם כדי ליהנות מתחושת אופוריה משגעת וביוון העתיקה ייחסו ללוטוס את אלמנט השכחה ובתרבות הסינית הלוטוס נקשר לסמל של עוצמה פנימית.
ישנם פרחי לוטוס בצבעים שונים מלוטוס סגול שמאופיין ביכולות מיסטיות דרך לוטוס לבן אותו מרבים לתאר במונחים רוחניים, לוטוס אדום שכולו תשוקה, לוטוס כחול שנקשר בשליטה עצמית.

לוטוס – הצד הבריאותי

פרחי הלוטוס אינם רק בעלי מראה אצילי ומרהיב, הם גם מכילים קומפלקס עשיר של ויטמינים, מינרלים וחלבונים, נחושת וברזל ובמהלך ההיסטוריה יוחסו להם תכונות מרפא רבות. הלוטוס נחשב שימושי בטיפול נגד פטריות, הורדת חום וברפואה האיורוודית עושים בו שימוש בטיפולים בהזעת יתר, דימומים, מחלות עור, בשל היותו אנטי בקטריאלי.
רבים משלבים שורשי לוטוס בתפריט התזונתי שלהם שכן הוא מסייע בהפחתת רמות הכולסטרול ואיזון לחץ הדם – שורש הלוטוס עשיר באשלגן ולכן מסייע בהגברת זרימת הדם ובאיזון נוזלים וכן הוא בעל כמות גבוהה של סיבים תזונתיים להפחתת סימפטומים של עצירות ומנגד שיפור ספיגת המזון בקיבה. הוא כולל כמות גדולה של ויטמין C, B קומפלקס ויש לו גם השפעות מועילות למערכת הנשימה וגם תכונות לשיפור הפוריות אצל גברים ונשים. לרוב שותים שורש לוטוס בערבוב עם ג'ינג'ר כחליטה חמה או קרה.

טיפול בעור באמצעות לוטוס מהניחוח הנפלא ועד העוצמה לליחוח העור

חלק מהיתרונות העוצמתיים של Lotus קשורים גם לטיפול אפקטיבי בעור הפנים והגוף. בעולם הקוסמטיקה עושים שימוש רב בלוטוס בשל היותו עשיר בחומרים נוגדי חמצון ואחרי מחקרים רבים התגלה שהפרח שמתפתח במים עכורים על ידי פעולת ניקוי, אגירת לחות וחומרים חיוניים לצמיחה הינו בעל יכולת טיהור עצמית מרשימה ומשמעותית.

אז כיצד הלוטוס יכול לעזור לעור שלכם?

ראשית, מוצרי טיפוח המבוססים על לוטוס מעניקים גמישות רבה לעור ואידיאליים לעור יבש ומחוספס שזקוק לכמות רבה של לחות. היות והלוטוס בכל יכולת לאזן עור שומני ואף למנוע פצעי אקנה, ניתן למצוא אותו גם בתרכובות לעור שומני לניקוי העור מעודפי שומן על בסיס יומיומי.
בין מוצרי אנטי אייג'ינג המיועדים לעיכוב תהליך ההזדקנות או לטיפול בעור בוגר, הלוטוס מככב שכן מיוחסים לו כוחות ריפוי של דלקות ויכולת למנוע נזקים כתוצאה מרדיקלים חופשיים בתאים. הלוטוס עשיר בוויטמין C ולכן הוא גם טוב להגנת העור מפני השמש וגם בהתמודדות עם נזקים כתוצאה מחשיפה ממושכת לשמש מקמטוטים ועד כתמי עור – הוא ממריץ סיבי קולגן ומחזק את שכבת האפידרמיס. מעבר לכך, הוא בעל ניחוח נפלא. ניתן למצוא בג'יג'י סדרת מוצרי לוטוס עם מבחר מוצרים דוגמת סרום לחות מרוכז שמסייע במניעת בריחת הלחות הטבעית של העור והגברת רמת הלחות על פני העור, לחות לוטוס לעור יבש עם תמצית לוטוס ותה לבן ועוד.